mobiele versiecomputer versie
FollowRSSLinkedInFacebook

luchtdichtheidsmeting.info

mobiele versie

Links | Overheid

Bouwbesluit Online 2012

Met Bouwbesluit Online kunt u de tekst van het Bouwbesluit 2012 raadplegen. Een zoeksysteem helpt u bij het zoeken in de tekst. In Bouwbesluit Online gaat het om de tekst van het Bouwbesluit 2012, zoals die in het Staatsblad 416, 2011 is gepubliceerd. Diverse wijzigingen op deze tekst worden direct in het Bouwbesluit Online doorgevoerd.

Informatie luchtdichtbouwen

SBRCUR is de kennispartner voor de bouwsector. Luchtdicht bouwen of het beperken van luchtdoorlatendheid van de gebouwschil wordt steeds belangrijker. De voornaamste redenen hiervoor zijn energiebesparing, verbeteren van comfort door het verminderen van tocht, voorkomen van vochtproblemen, brandveiligheid en geluidwering. Door de toenemende controle op een goede uitvoering van de luchtdichte aansluitingen blijkt dat hier winst is te behalen.

Rijksoverheid Bouwregelgeving

Bouwwerken moeten passen in hun omgeving. Ook mogen ze geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Voor het bouwen, verbouwen, slopen én gebruiken van woningen en andere gebouwen gelden daarom bouwregels. Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (vroeger de bouwvergunning) nodig. In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) bouwen.

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.